Pagina principală » Politica de confidențialitate

Principiile de bază ale politicii de confidențialitate 1win

Acest lucru este crucial din mai multe motive:

 • Creșterea siguranței clienților.
 • Protecție împotriva activităților frauduloase.
 • Creșterea calității serviciilor noastre.
 • Asigurarea conformității cu legile din Moldova privind jocurile de noroc.
 • Respectarea termenilor și condițiilor noastre stabilite.

Ne extindem cu sârguință regulile în fiecare an pentru a crea un mediu de joc mai sigur, mai conforme din punct de vedere legal și mai etic pentru tine. Încrederea dumneavoastră este prioritatea noastră și ne angajăm să o menținem.

Datele care urmează să fie colectate și păstrate de 1win

1win colectează și stochează în siguranță informații despre jucători în conformitate cu termenii și condițiile noastre. Înainte de a vă angaja în activități de jocuri de noroc sau de pariuri, este esențial să revizuiți cu atenție termenii și condițiile companiei noastre, deoarece acordul dvs. înseamnă acceptarea riscurilor asociate și angajamentul dvs. de a le respecta în mod responsabil.

Următoarele detalii sunt adunate de la fiecare jucător:

 • Primul nume si ultimul nume.
 • Locația jucătorului.
 • Numar de telefon de contact.
 • Adresa de e-mail.
 • O înregistrare a tranzacțiilor de plată și a interacțiunilor cu platforma.

Aceste date servesc în primul rând scopului de a verifica existența unui singur cont de jucător și, mai important, de a asigura siguranța și integritatea tuturor utilizatorilor din cadrul platformei noastre. Vă luăm în serios confidențialitatea și securitatea, ne străduim să vă oferim un mediu de joc sigur și de încredere.

Cum colectează și stochează 1win informațiile despre utilizatori?

La 1win, acordăm o mare importanță confidențialității și securității dumneavoastră. Pentru jucătorii din Moldova, este esențial să aibă o înțelegere clară a modului în care colectăm și vă protejăm informațiile. Iată o defalcare simplă:

 1. Călătoria ta începe prin a vizita site-ul nostru oficial 1Win, la fel ca și cum ai păși într-o unitate locală de jocuri.
 2. Folosim cookie-uri pentru a vă îmbunătăți experiența, similar unui ghid prietenos care vă adaptează vizita la preferințele dumneavoastră.
 3. Când îți creezi un cont, îți vei oferi informațiile personale de bunăvoie, ca și cum te-ai prezenta atunci când te alături unei noi comunități. De asemenea, s-ar putea să vă angajați în diverse acțiuni, cum ar fi efectuarea de depuneri, retragerea câștigurilor, plasarea de pariuri, bucuria de jocuri sau revendicarea bonusurilor – toate fac parte din călătoria jocului.

Folosim baze de date speciale cu măsuri de securitate robuste pentru a vă proteja informațiile. Când decideți să părăsiți platforma noastră, datele dumneavoastră personale sunt șterse prompt.

Acțiuni întreprinse ca răspuns la încălcările politicii de confidențialitate a 1win

La 1win, încrederea dvs. este prioritatea noastră și luăm foarte în serios încălcarea politicii noastre de confidențialitate. Am pus în aplicare mai multe măsuri pentru a aborda astfel de situații și dorim să înțelegeți că suntem aici pentru a vă proteja interesele. Aceste măsuri includ:

 • Suspendarea contului, fie temporar, fie definitiv, având în vedere interesul dvs.
 • Impunerea de limitări financiare pentru a descuraja orice comportament neadecvat.
 • În anumite cazuri, restricțiile privind acțiunile specifice sunt în conformitate cu termenii noștri stabiliți.

Devotamentul nostru față de reputația noastră ne determină să monitorizăm și să penalizăm în mod activ pe oricine încalcă politicile noastre sau încearcă să se implice în activități frauduloase. Dacă simțiți vreodată că ați fost urmărit penal în mod greșit, nu ezitați să luați legătura cu echipa noastră de asistență.