Pagina principală » Termeni și condiții

Orientări privind pariurile

Tipuri de pariuri 

Pe site-ul nostru puteți găsi mai multe opțiuni de pariere:

  • Pariu simplu – un pariu pe un rezultat predeterminat al unui eveniment. Dacă veți câștiga, suma pariului dvs. va fi înmulțită cu cota, iar acest rezultat va reprezenta câștigul dvs.
  • Pariul expres este un pariu plasat pe mai multe rezultate fără legătură între ele ale unor evenimente diferite. Alegeți mai multe evenimente și pariați pe ele simultan. Dacă toate evenimentele selectate câștigă, suma pariului dvs. va fi înmulțită cu cotele fiecărui eveniment și toate aceste rezultate vor fi adunate pentru a forma câștigul total al pariului.

Acceptarea pariurilor în timpul meciului

Pariurile live sunt acceptate pe rezultatele principale și suplimentare ale meciurilor. Pariurile pot fi plasate fie în mod individual, fie combinate într-un singur expres. Odată ce un pariu a fost acceptat, acesta nu mai poate fi modificat. Este important de reținut că societatea noastră nu este responsabilă pentru acuratețea rezultatelor curente ale meciurilor pe care se acceptă pariuri în timp real. De asemenea, utilizatorii sunt sfătuiți să consulte alte surse independente de informații și nu pot modifica pariurile deja plasate în timp real.

Rezultate, date și ore de start

1win nu este responsabil pentru eventualele erori în denumirile turneelor sau pentru acuratețea orelor de începere a meciurilor. Toate informațiile furnizate sunt aproximative. Pentru informații mai exacte despre evenimentele sportive, vă recomandăm să folosiți surse independente.

În cazul în care clientul a plasat un pariu pe un eveniment al cărui rezultat îi era cunoscut dinainte, un astfel de pariu va fi considerat invalid. O decizie în acest sens va fi luată numai după o investigație închisă. Toate acțiunile în legătură cu un astfel de pariu vor fi suspendate până la primirea rezultatelor investigației.

Condiții în schimbare

Site-ul poate suferi modificări în orice moment, fără nicio notificare prealabilă a utilizatorilor, după cum consideră Compania că este necesar.

Drepturi

Jocurile de noroc online sunt ilegale în unele jurisdicții. Atunci când sunteți de acord să utilizați site-ul nostru, trebuie să înțelegeți că nu vă putem oferi o garanție sau consiliere juridică cu privire la legalitatea utilizării site-ului nostru în jurisdicția dumneavoastră.

Nu putem declara că serviciile noastre nu încalcă legile din jurisdicția dumneavoastră. Nu dorim și nu intenționăm să oferim servicii care contravin legilor din jurisdicția dumneavoastră. Prin acceptarea termenilor și condițiilor noastre, confirmați că utilizarea 1win respectă legile și reglementările din jurisdicția dumneavoastră. Orice utilizare ilegală a serviciilor noastre nu este responsabilitatea noastră.

Înregistrare

Pentru a vă bucura de toate funcțiile esențiale oferite de site, este necesar să vă creați un cont. Aveți opțiunea de a vă înregistra cu un singur clic sau de a vă furniza manual adresa de e-mail și de a selecta o parolă care vă va servi drept credențiale de conectare. În plus, vi se va cere să furnizați detalii personale suplimentare, cum ar fi numele, adresa de e-mail, numărul de telefon și data nașterii.

Pentru a verifica acuratețea informațiilor furnizate, avem dreptul de a solicita o dovadă a identității dumneavoastră. În cazul în care nu puteți furniza documentele solicitate din orice motiv, ne rezervăm dreptul de a vă suspenda temporar sau de a vă bloca contul până la furnizarea informațiilor solicitate.

Prin confirmarea înregistrării dvs. pe site-ul nostru, sunteți de acord să furnizați informații complete și exacte despre dvs. În plus, sunteți de acord să vă actualizați profilul cu promptitudine în cazul în care apar modificări.

Identitatea dumneavoastră

Solicităm ca numele furnizat atunci când vă înregistrați contul să corespundă cu numele de pe cardul de credit sau de pe alte conturi de plată utilizate pentru a depune sau retrage bani pentru a vă echilibra contul. Pentru a vă confirma identitatea, este posibil să vă solicităm următoarele documente, ori de câte ori este necesar:

  • O dovadă de identitate valabilă, de exemplu, un pașaport sau un permis de conducere.
  • Un document care să vă valideze adresa, cum ar fi o factură de utilități sau un extras de cont bancar.
  • O copie a unui extras de cont recent pentru contul dvs. de credit, de debit sau bancar.

Acordul dvs. cu termenii și condițiile noastre înseamnă că ne autorizați să solicităm orice informații despre dvs. și să le folosim sau să le dezvăluim oricărei terțe părți pentru a vă verifica identitatea.

Nume de utilizator, parolă și securitate 

După ce ați creat un cont, trebuie să păstrați confidențialitatea parolei și a numelui de utilizator și să nu dezvăluiți aceste date unor terțe părți. În cazul în care pierdeți datele necesare pentru a vă accesa contul, le puteți recupera făcând clic pe butonul corespunzător „Recuperează parola”. Trebuie să furnizați dovezi fiabile ale accesului neautorizat, dacă este cazul.

Depozite și retrageri

Sunteți de acord că:

  • Vă angajați că toți banii depuși în contul de joc au fost obținuți numai prin mijloace legale și nu au fost rezultatul unor acțiuni ilegale. 
  • Vă angajați să nu refuzați, să refuzați sau să anulați plățile efectuate care ar putea duce la rambursări către terți și să le permiteți acestora să evite răspunderea legală. 
  • Nu acceptăm bani de la terțe părți, cum ar fi prieteni, rude sau asociați. Toate plățile trebuie efectuate numai din propriul cont, card bancar sau sistem înregistrat în numele dumneavoastră. 
  • Dacă solicitați un transfer bancar pentru a returna fondurile proprietarului de drept, toate costurile și taxele vor fi plătite de către destinatar. 
  • Nu veți refuza, anula sau încheia nicio tranzacție asociată contului dvs. În cazul unei încălcări a acestor termeni și condiții, vom avea dreptul să vă solicităm să ne returnați orice fonduri necheltuite și să ne rambursați toate costurile suportate de noi pentru primirea depozitelor de la dumneavoastră.